Event

februari 21, 2019

Sign Up

registrera dig för vårt nyhetsbrev.

Bli en i gänget, registrera dig för erbjudanden och senaste nytt inför årets evenemang.

SIGN UP

januari 30, 2019

3 snabba med Simon

1. Det har gått bra för några av SO spelarna i början av året, hur ser strategin ut för 2019?

Ja, alltid roligt att se SO-spelarna fortsätta att leverera i de största tävlingarna. Förutom Stefanos Tsitsipas skräll mot Federer nådde även Lucas Pouille semifinal i Australian Open och Alex De Minaur vann sin 1a ATP titel i Sydney veckan innan.
Precis som 2018 kommer jag att följa de starkaste profilerna på touren för att få en  magkänsla för spelarnas form under inledningen av säsongen. Jag hoppas det mynnar ut i att även i år kunna presentera nya ansikten som t.ex. Tsitsipas i fjol, som jag vet att tennispubliken i Stockholm uppskattar!

2. Vad kan vi förvänta oss av tennisåret 2019 generellt?

Novak Djokovic och Rafael Nadal har verkligen satt tonen för året och de kommer att fortsätta att dominera så länge de är skadefria. Jag tror och hoppas att Alexander Zverev och Stefanos Tsitsipas kommer fortsätta utvecklas till att utmana om de största titlarna. Bland uppstickarna tror jag att Alex De Minaur, Kyle Edmund och Frances Tiafoe kommer gå fortsatt starkt.

3. Hur går det för Sverige i DC?

Sverige vinner med 3-2. Dubbeln blir tuff då Cabal/Farah är ett av världens bästa dubbelpar men Elias och Mikael har spelat bra sista tiden och med det självförtroendet vinner de 3 av fyra singlar. Med det sagt så är det svårtippat då matchen går på väldigt hög höjd och man vet inte hur spelarna hanterar det spelmässigt.

december 12, 2018

Royal Ticket

Med en Royal Ticket får du din egna favoritplats hela veckan, fri garderob och ditt namn på en guldplakett på stolen. Passa på att säkra din favoritplats i den sektion du önskar innan vi öppnar upp biljettförsäljningen. För pris och tillgängliga platser kontakta oss på info@stockholmopen.se

oktober 19, 2018

Följ våra sociala kanaler

Du har väl inte missat att följa oss i våra sociala kanaler?

Facebook: www.facebook.com/intrumstockholmopen

Twitter: www.twitter.com/intrumsthlmopen

YouTube: www.youtube.com/c/stockholmopentennis

Instagram: www.instagram.com/sthlmopen

#sthlmopen

augusti 26, 2018

Women´s VIP Tis. 16 okt.

 
Nu är det dags för alla kvinnor att träffas, nätverka, mingla och umgås i en avslappnad och trivsam miljö:

- VIP-entré och gratis garderob via Sponsor Village entrén
- Mingel i Business Lounge vid Centre Court från kl 17.00 och hela kvällen
- 1 glas vin eller alkoholfritt alternativ i Business Lounge
- Fri sittplatsplacering i sektion E vid Centre Court

Kvällsmatcherna startar kl 18.30 med garanterad underhållning och tennis i världsklass.

Dessutom ingår för de 100 första som bokar seminarium presenterat av Intrum " Hur du växer som människa/företag" med psykologen Anita Bennich Karlstedt och riskkapitalisten Susanne Najafi - grundare av riskkapitalistbolaget Backing Minds lett av Alexander Pärleros entreprenör och grundare av Framgångspodden.

 

Program

Seminarium prel.tid 15.00-17.30

Mingel Business Lounge  17.30

Tennis 18.30

 

 

Pris: 195:-/pers

 

Boka biljett

 

juni 18, 2018

Giving Back Seminarium

Giving Back är ett inspirerande seminarium där moderator Peter Wallin intervjuar hur man genom sitt entreprenörskap och företagande kan bidra till en bättre framtid. Tillsammans med Stefan Krook, Anna Laurell Nash, Anna Ryott och Måns Zelmerlöw bjuds det på inspirerande berättelser från deras karriärer om hur de kunnat ge tillbaka.

 

Program

Seminarium 15.30-17.15

Middag & Mingel 17.15

Tennis 18.30

 

I paketet ingår förutom seminarium, hospitalitypaket med tennisbiljett och mat i Business Lounge.

 

Pris: 2500:-/pers. ex.moms

 

Läs mer och boka!

 

Om talarna:

 

Zelmerlöw & Björkman Foundation

Måns bedriver tillsammans med Jonas Björkman Zelmerlöw & Björkman Foundation där det lyckas slå ihop sina två största intressen, att sjunga och spela tennis. Tillsammans har de tack vare sitt gedigna arbete lyckats finansiera fyra skolor och en femte är på gång.

ZB är en stiftelse för att skapa en bättre framtid för utsatta barn och ungdomar. Stiftelsen grundades 2013 av Måns efter ett besök i Sydafrika. Han mötte där elever som kunde utstråla otroligt mycket glädje och hopp, trots dåliga förutsättningar. En tredjedel av eleverna levde med HIV/Aids, många av dem var föräldralösa och levde i total fattigdom, men ändå fanns en sådan glädje; varför viljan att göra mer växte sig starkare. Men han behövde pengar och stöd, och Jonas Björkman blev en perfekt partner i stiftelsen. Båda har på var sitt håll samlat in mycket pengar till välgörenhet men har ofta gjort det med en känsla av otillfredsställelse angående ovissheten kring hur pengarna hanterades.

 

GoodCauses

 

Stefan Krook är serie-entreprenören från Handels som utmanar jättarna inom telekom, el, finans och nu post. Tillsammans med Karl-Johan Persson driver han nu bolag som ger hela utdelningen till välgörenhet. Hör Stefan berätta om sin resa med Glocalnet från succé till att tvingas svika sina egna visioner, värderingar och drömmar då it-bubblan brast år 2000.

 

År 2004 var Stefan i startgroparna att starta i gång elbolaget God El, en konkurrent till jättar som Fortum, Eon, och som skulle ge bort hela utdelningen till välgörande ändamål. Han hade tagit stort intryck av tibetanska buddhismens andlige ledare Dali Lamas bok "Lycka" som hävdar att människan blir lycklig av att hjälpa andra.

 

- Drivkraften var att göra det jag är bra på och vända kraften i det till något gott.

 

Idag arbetar Stefan som VD i Kivra samt som ordförande i GoodCauses. I den ”Goda” gruppen ingår i dag elhandelsbolaget God El, fondbolaget God Fond och stiftelsen som äger dem, GoodCause. Visionen är att Stiftelsen GoodCause ska äga och driva flera bolag med samma grundkoncept; enkla, ärliga och prisvärda produkter och tjänster samt att all avkastning går till välgörenhet.

 

Ordförande Summa Equity & Styrelseledamot Norrsken Foundation

Anna Ryott Sveriges Mäktigaste Samhällsförändrare 2018. Hon gjorde raketkarriär i det privata näringslivet innan hon sadlade om till att arbeta med välgörenhet, först på Unicef och sedan som generalsekreterare för SOS Barnbyar. Efter det blev Anna vd för Swedfund, svenska statens eget riskkapitalbolag för hållbart företagande runt om i världen. På hösten 2017 fick Anna veta att hon personligen står inför sin tuffaste utmaning i livet, en aggressiv form av bröstcancer. Trots det var Anna fast besluten att snabbt komma igång med sitt nya jobb på Norrsken Foundation och sina planer med utrullningen utomlands.

Som tidigare vice vd och idag Styrelseledamot i Norrsken arbetade Anna Ryott tillsammans med vd:n Erik Engellau-Nilsson med Norrskens alla tre ben: fonden som investerar i sociala entreprenörer, det egna labbet där Norrsken utvecklar sina egna initiativ och själva huset som erbjuder lokaler för startup-bolag. Men hennes främsta fokus är de planerade utlandsetableringarna.

”Jag tror att det är här jag kan göra störst skillnad, tillsammans med alla fantastiska entreprenörer som Norrsken stödjer. Norrsken har skapat en unik plattform där teknik kan möta idéer för att lösa global samhällsproblem. Jag tror vi kan göra enorm nytta genom att etablera Norrskens ekosystem i städer runt om i världen.”

 

Anna Laurell Nash

Hon blev den 30 september 2005 den första kvinnan att utses till årets boxare i Sverige, vann sitt andra VM-guld i den´2 oktober 2005 då hon besegrade Olga Novikova från Ukraina i finalen i 75-kilosklassen. Sitt första VM-guld tog hon 2001. Hon har även tagit tre EM-guld och sju SM-guld samt silver i Europeiska spelen 2015. Efter sin avslutade karriär har Anna gett tillbaka till idrotten i forma av att stötta och motivera ungdomar i förorten att välja rätt bana i livet. Anna vet hur man gör för att ta sig till toppen, både i idrotten och studierna, om och om igen! På vägen har Anna lärt sig en del knep som gjort det lättare att klättra upp igen när hon har fallit, såsom i studier, på arbetsmarknaden, i idrottskarriären och som doktorand.

 

BOKA SEMINARIUM PAKET

oktober 22, 2017

Resultat - Singel

Vinnare: Juan Martin Del Potro

oktober 22, 2017

Resultat - Dubbel

Vinnare: Oliver Marach & Mate Pavic

oktober 22, 2017

Resultat - Kval

oktober 22, 2017

Söndagens spelschema

Matcherna startar klockan 13:00

Program

12:00
Arenan öpnnar

13:00 
Matcherna börjar

oktober 22, 2017

TENNIS & BRUNCH

På finalsöndagen dukar Operakällaren upp en klassisk brunch i Center Court Lounge

Pris 500kr/pers
Sittplatsbiljett samt brunch (inkl juice, kaffe & te)
 
Länk tillbiljettsidan
 
https://secure.tickster.com/Intro.aspx?ERC=63E4P5929FYUBWK&t=FV3EFK6D

oktober 21, 2017

Lördagens spelschema

Matcherna startar klockan 13:00

Program

12:00
Arenan öpnnar

13:00 
Matcherna börjar

oktober 20, 2017

Fredagens spelschema

Matcherna startar klockan 11.45

Program

11:00
Arenan öpnnar

11:45 
Matcherna börjar.

18:30
Börjar kvällsmatcherna

oktober 18, 2017

Torsdagens spelschema

Matcherna startar klockan 11.00

Program

11:00
Arenan öpnnar

11:00
Matcherna börjar.

18:30
Börjar kvällsmatcherna

oktober 17, 2017

Onsdagens spelschema

Matcherna startar klockan 12.00

Program

11:00
Arenan öpnnar

12:00
Matcherna börjar.

18:30
Börjar kvällsmatcherna

oktober 15, 2017

Måndagens spelschema

Matcherna startar klockan 12.00

Program

11:00
Arenan öpnnar

12:00
Kvalfinalerna börjar.

18:30
Börjar kvällsmatcherna

oktober 25, 2016

oktober 25, 2016

oktober 23, 2016

Dagens spelschema & Lottningsträd - Söndag 23 oktober

 

 

 

 

 

 

oktober 22, 2016

Dagens spelschema & Lottningsträd - Lördag 22 oktober

oktober 21, 2016

Dagens spelschema & Lottningsträd - Fredag 21 oktober

 

 

oktober 20, 2016

Dagens spelschema & Lottningsträd - Torsdag 20 oktober

oktober 18, 2016

Dagens spelschema & Lottningsträd - Onsdag 19 oktober

oktober 17, 2016

Dagens spelschema & Lottningsträd - Tisdag 18 oktober

 

oktober 17, 2016

Dagens spelschema & Lottningsträd - Måndag 17 oktober

 

 

oktober 15, 2016

Stor familjefest

oktober 13, 2016

Dagens spelschema & Lottningsträd - Söndag 16 oktober

Söndagens order of play ser ni till vänster

 

 

oktober 13, 2016

Order of play - Lördag 15 oktober

Lördagens order of play

 

oktober 12, 2016

Tennis & brunch

Biljetter

september 07, 2016

Stöd Min Stora Dag!