Bollkalle

Bollkallarna är en viktig del av organisationen och en stor anledning till att tennisens världsstjärnor trivs och vill spela i Stockholm. Intrum Stockholm Open har av tradition bland de bästa bollkallarna i världen på grund av utbildning, taktiksnack inför och efter match och inte minst den speciella bollkallestämning som funnits i generationer. Bollkallarna står även för en av de mest uppskattade traditionerna under turneringen i form av de publikfriande ingångarna till musik i samband med semifinalerna och finalen av singelturneringen.

Bollkalleledarna vill gärna se följande egenskaper hos sina adepter. ”Det är viktigt att kunna vara koncentrerad under hela sitt pass och verkligen ge järnet! Att ha bra bollkänsla är också viktigt.”

Om du blir uttagen så måste du ha möjlighet att ta ledigt från skolan vissa tider. Du kommer behöva vara på plats kl. 11 vissa dagar, samt kl. 13.30 andra dagar. Om du i dagsläget vet att du inte kommer få ledigt från skolan så är du varmt välkommen på uttagningen, men vi ber dig meddela detta innan så att vi kan ge din eventuella plats till någon annan. Du har dock fortfarande chansen att bli uttagen till ”Hand i hand” där du får gå in tillsammans med tennisstjärnorna på CC under en av kvällsmatcherna. Du får då även en biljett till en vuxen som får följa med.
 
Alla som är med på uttagningen får en entrébiljett till sig själv och en vuxen till någon av tävlingsdagarna.

Har du frågor kring denna är du varmt välkommen att kontakta oss på funktionar@stockholmopen.se

 

Funktionarsbeskrivningar