Internship

Intrum Stockholm Opens Internship ger en grupp på 6-8 speciellt utvalda personer chansen till extra kunskap och en exklusiv inblick i turneringen!

Inför och under tävlingsveckan kommer du att involveras och utbildas i de olika delar som bygger ett stort idrottsevenemang. Tanken med programmet är att bidra till att ge intresserade personer möjlighet att lära sig mer om hur man arrangerar idrottsevenemang. Syftet är även att i denna grupp finna framtida medlemmar till Intrum Stockholm Opens tävlingskommitté.

Programmet innehåller:
- Arbete inom en till två särskilt utvalda funktionärsområden under evenemanget.
- Medverkan i ett nätverk av drivna personer som är intresserade av att arbeta med evenemang och/eller idrott i framtiden.
- Kortare föreläsningar och frågestunder med de ansvariga för olika områden bakom evenemanget till exempel marknadsföring, sponsorer, press och spelarrekrytering.
- En intensiv, lärorik och fantastiskt rolig vecka där du liksom alla funktionärer får mat, kläder och möjlighet att vara med på alla roliga funktionärsaktiviteter.

Internship är för dig som är 20 år eller äldre och som är intresserad av att arbeta med idrott eller event i framtiden. Därför pluggar du eller är engagerad inom detta vid sidan av studier/arbetet. Tennisintresse är inget krav. Som person bör du vara en positiv lagspelare som är initiativrik, nyfiken och prestigelös då arbetsuppgifterna kan variera från högt till lågt.

Programmet startar fredag eftermiddag 12/10 pågår fram till och med finalen 21/10. Dagarna inleds ca. kl. 9.00 och avslutas efter sista matchen ca 22.00.

Ansökan om Internship sker via mail till: jamie.perry@stockholmopen.se senast fredag 14/9 kl.09.00.  Mailet skall innehålla:
- Personlig beskrivning på max en A4 där du berättar kort om dig själv och varför du vill göra Internshipet på Intrum Stockholm Open. Skicka gärna med en bild.
- CV
- Val av 3 funktioner som verkar intressanta att arbeta med. Du kan välja mellan följande: Biljetter+VIP/Ackreditering, Banchef, Mediecenter, Welcome desk, Hospitality, Transportation Office (du kan läsa mer om funktionerna på anmälningssidan.)
- Kontaktuppgifter: mail och mobiltelefon

Antagningsbesked få du senast fredagen den 21/9. Om du ej blir antagen så kommer du erbjudas möjligheten att söka en annan funktionärsroll.

 

Funktionarsbeskrivningar