Funktionärer

Välkommen till funktionärsanmälan för Stockholm Open 2017!

Det är här du anmäler intresse för att bli en av de ca 300 volontärer som skapar tennisfesten i Kungliga tennishallen den 15-22 oktober! Vi behöver glada och engagerade lagspelare, gärna med idrottsintresse, som vill vara med och ta hand om spelare, publik, journalister och sponsorer på bästa sätt under If Stockholm Open!

Inom turneringens stora organisation finns olika arbetsområden som du kan läsa mer om genom att klicka på funktionärsbeskrivningar nedan. När du bestämt dig för vad du vill söka fyller du i ansökningsformuläret senast söndagen den 17 september.

Kravet för att bli antagen som funktionär är att du arbetar minst fem arbetspass under fem olika dagar. Ju fler pass du har möjlighet att jobba utöver detta under veckan desto större är möjligheten att du blir antagen.

Du får antagningsbesked under V. 38 och ett arbetsschema senast två veckor innan turneringen startar.

Alla funktionärer på If Stockholm Open får fri entré alla dagar, kläder, skor, mat, matchbiljetter till anhöriga och en funktionärslounge att hänga i. Utöver detta har funktionärssupport som vanligt ett fullspäckat aktivitetsprogram med middagar, tävlingar, rundtennis, frågesport mm.

Vårt mål är att hela tiden utöka tennisfamiljen och involvera än fler. Vi har därför startat ett program där vi kommer bjuda in nyanlända ungdomar som vill jobba under turneringen. Några av dessa kan behöva lite extra stöd från er som jobbat tidigare och vi söker därför handledare som kan vara ett stöd till dessa under turneringen. Är du intresserad och vill ansöka om att bli handledare kan du läsa mer under "Bli handledare" nedan.

 

BLI HANDLEDARE

 

Funktionärsanmälan stänger söndagen den 17 september!

Välkommen med din ansökan!

Karolina Söör

Karolina.soor@stockholmopen.se

 

ANMÄL DIG HÄR

FUNKTIONÄRSGRUPPER