FUNKTIONÄR

⭐️ Vi behöver fler stjärnor till ATPs bästa 250 turnering!

 

Intrum Stockholm Open röstades fram av spelarna som den bästa ATP 250 turneringen 2018! Vi är givetvis mycket stolta över den utmärkelsen och det är inte utan våra fantastiska funktionärer som gör det möjligt för att få såväl spelare, partners och publik att trivas i Kungl. Tennishallen. I år har för målsättning att fortsätta erbjuda vår publik en upplevelse i världsklass, till detta behöver vi stjärnor som delar vår vision och vill arbeta som funktionär. Alla är välkomna att anmäla sitt intresse. Givetvis är det en stor fördel om du delar vår passion för idrott och evenemang. Inom turneringens stora organisation finns olika arbetsområden som du kan läsa mer om genom att klicka på funktionärsbeskrivningar nedan.

 

Klicka på nedan länk för att anmäla ditt intresse för att bli en av de ca 300 volontärer som skapar tennisfesten i Kungl. Tennishallen den 13- 20 oktober. Vi behöver glada och engagerade lagspelare som vill vara med och ta hand om spelare, publik, journalister och sponsorer på bästa sätt under Intrum Stockholm Open!

Kravet för att bli antagen som funktionär är att du arbetar minst fem arbetspass under fem olika dagar.

 

Som tack för din arbetsinsats kan vi erbjuda:

- Funktionärskläder från Björn Borg (byxor, pikétröja och tröja)
- Ackreditering som ger dig entré till arenan alla dagar under turneringen
- Mat under de pass man arbetar
- 2st matchbiljetter till anhöriga eller vänner
- Upplevelsen och erfarenheten att arbeta med en stor årligen återkommande ATP turnering!   

 

FUNKTIONÄRSBESKRIVNING

 

 

Anmälan till funktionärsanmälan är nu stängd för i år. Vi söker fortfarande några funktionärer som vill arbeta med funktionärsservering, transport och Kid’s Corner. Vi har även en reservlistan för funktionärer som vill arbeta som arenavärdar och med hospitality. Är du intresserad, maila gärna funktionar@stockholmopen.se

 

Välkommen med din ansökan!